Om os

Om Sarkel Antik & design

Sarkel Antik & Design blev etableret i 1986. Butikken er i øjeblikket drevet af 2. & 3. generation og derfor har vi hos Sarkel Antik altid fingeren på pulsen. Vi har indrettet vores hjem, en Patricia villa fra århundredeskiftet, med et stort udvalg i samleobjekter, nips, retro, kunst og design.

Med passion for tidens ting er butikken indrettet således, at vores tids komfort og praktiske sans kan forenes med fortidens hygge, pragt og kultur. Vi bestræber os på, at vores butik vil være en oplevelse, der giver rig mulighed for at gøre dit hjem enestående i form at produkter og interiør, som bærer en helt unik historie. Vi lover dig en butik, hvor udstillingen dagligt ændrer sig, så det De ikke finder i dag, er der muligvis i morgen.

Hvert besøg vil blive en oplevelse, og du er altid velkommen. Her vil du opleve en atmosfære og betjening ud over det sædvanlige.

Som butik går vi ind for miljøet og bæredygtighed. Heldigvis noget der har været aktuelt længe. Vi er som butik et eksempel på, hvordan god kvalitet har evnen til at skifte hænder gennem tid og generationer.

Kendt fra TV

I kender os måske fra tv, hvor butikken har været med i flere programmer såsom Antik duellen, Skattejægeren & fantastiske fund. Derudover vil I kunne besøge os på messer landet rundt. Heriblandt Antikmessen i Rødekro & Bellacenteret i København. I vil ligeledes kunne finde os på Facebook og Instagram. Vi glæder os til at høre fra dig eller byde jer velkommen i butikken. Venlige hilsner Sarkel Antik

Sarkel Antik tilbyder uforpligtende rådgivning, når Deres Indbo skal sælges.

Følg linket og udfyld formularen nederest på siden for at fremsende billeder af eventuelle effekter, eller ring på tlf: +45 22 51 58 50 til en uforpligtende snak

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.